הסויה היא מקור לחלבון מלא (כלומר, מכיל את כל החומצות אמינו החיוניות) וזו הסיבה שממליצים לצמחונים ולטבעונים לצרוך סויה. בנוסף, הסויה עשירה בוויטמינים מקבוצת B ובמינרלים כמו ברזל, סידן ומגנזיום, אך דלה בקלוריות, בנתרן ובשומן ונטולת כולסטרול.
פולי הסויה מכילים 40% (מהמשקל היבש) חלבון, 20% שמן, וסיבים תזונתיים מסיסים במים בכמות גדולה יחסית (20%). בגלל כמות החלבון הגבוהה האצורה בו, משמשת הסויה כתחליף לחלבון מן החי. למעשה זו כמות החלבון הגבוהה ביותר מבכל יבול אחר
חלבוני סויה (אבקות) 70% ו-90% חלבון
שימושים:
לתעשיית הבשר: הגדלת הערך התזונתי, חומר מקשר, חומר מילוי והסמכה.
מאפיות: חומר מקשר מסמיך ולמילוי.
תעשיית המוצרים הקפואים: כחומר מילוי, הדבקה, הסמכה וקישור.
תעשיות שונות אחרות משתמשות בחלבוני סויה למיגוון פתרונות כחומר חלבוני, מקשר וממלא.
למטבח המוסדי לאפליקציות שונות כגון: הסמכה, מילוי, קישור ותיקון הערך התזונתי.
כל המוצרים מיוצרים ע”י חברת:
ואיכותם מן הטובים בעולם.
מוצרי חלבון סויה להכנה ביתית:
(מוצרי סויה באקסטרוזיה צורות שונות).
פתיתים, שבבים, גולש, רצועות מיוצרים ב-70% ו-50% חלבון.
שימושים:
בתעשיית המזון: לערבוב עם בשר טחון, טונה, מילוי בצקים, תחליפי בשר ושאר מוצרי תעשיית המזון הצימחי.
במטבח המוסדי: ערבוב עם בשר וטונה למטרות חיסכון, תוספות לתבשילים, מנת חלבון צמחונית, ומילוי בצקים.
אבקת חלבון סויה באיכות מעולה מיוצר על ידי:
Wilmar (Jiamusi) Foodstuffs Industries Co.,Ltd.
Qinhuangdao Goldensea Foodstuffs Industries Co.,Ltd.
Shanghai Kerry Foodstuffs Industries Co.,Ltd.
פעילותנו באבקת סויה:
ווילמר היא יצרנית נוזלים ואבקת חלב סויה בסין.
המוצרים מיוצרים מפולי סויה שנבחרים בזכות איכותם מאפיינם וטעמם.
פולי סויה אלו מעובדים באמצעים טכניקות המיועדות לשמר את מלוא הערכים התזונתיים ויתרונותיהם ובמקביל מגבירים את טעמם.
כמובילים בייצור חלב סויה, אנו מציעים פתרונות חסרי תקדים, מהנוסחא והעיבוד לאריזה וייצוא.
המתקנים המעבדים שלנו שולטים בכלל הייצור, מבחירת הזרע עד לעיבוד ואריזה, למען דרישותיהם של לקוחותינו.
התוצאות הן מוצרי סויה, עם איכות והתמדה מתמשכת לטעמים מובחרים.
מגוון מסידרת אבקות חלב הסויה
תות, מנגו, שוקולד, וניל
שיבולת שועל ואבקת חלב סויה
אורז ואבקת חלב סויה
תיאור
ISO WILPRO D
סידרת חלבון הסויה המבודד מיוצר מ:
NON-GMO גרגירי סויה
שהם מיועדים במיוחד לשימוש כאבקת ערכים תזונתיים למשקאות וחטיפים, תוך שהם מסיסים ומתפזרים היטב
ללא אבק, עמידות טובה בנוסחא וצמיגות מועטה
שימוש:
שימוש רחב באבקת ערכים תזונתיים, שייק סויה, משקאות ספורט אבקתיים, מוצרי דיאטות, חטיפים תזונתיים, ומזון מבוסס נוזלים