עמילנים
עֲמִילָן הוא פולימר, רב-סוכר המורכב מיחידות חוזרות של גלוקוז. עמילן הוא צורת אגירת סוכר זמין בצמח לצורך הפקת אנרגיה כימית. בני אדם מסוגלים לעכל עמילן והוא משמש כמקור אנרגיה עיקרי למרבית אוכלוסיית העולם

העמילן שאוכלים בני האדם נמצא בעיקר בדגנים ובשורשים אכילים

מלבד היותו מקור אנרגיה, עמילן, ובמיוחד עמילן תירס, משמשים בבישול להעלאת סמיכות רטבים. בתעשייה עמילן משמש, בין השאר, לייצור דבקים, נייר וטקסטיל. העמילן הוא גם חומר תשמורת
:סוגי עמילן
עמילן תפו"א, משמשים בתעשיית המזון למילוי, הסמכה והדבקה ללא טעמי לוואי וללא שינוי באיכויות המוצר ומרקמו

עמילן תפו"א מעובד נמס, משמש בתעשייה המזון להזרקות, מילוי והדבקה, להסמכה, ואינו מייצר טעמי לוואי ואינו פוגע במרקמו

(קרגינן (אקווה ג'ל

חומר מייצב טבעי הנידלה ממעמקי האוקיינוס ומשמש בתעשיית המזון בהזרקה כמילוי ג'ל טבעי להגדלת נפח ולהסמכה

החומר מיצר ע"י אקווה ג'ל חב' מרטיסון ובניו

המוצר טבעי וזך ואינו מעורבב בשום חומר מילוי ודימוי להגדלת הנפח
Tevavitman.co.il - טבע ויטמן